2 feb. 2011

BMW e36 - 99 LLZ








In sfarsit prima sedinta foto cu noul LLZ.

7 comentarii:

Anonim spunea...

LOL...Daca si asta mai e masina pentru afirmare si sa te dai mare prin oras pai atunci un BMW seria 5 si 7 ce mai e?As prefera un Logan nou decat ragalia asta veche si voi va mai mandriti atata cu ea!lol

Anonim spunea...

"Anonim" în primul rând LOL=laugh out loud şi înseamnă a râde în hohote. Iar tu văd că îţi exprimi mirarea. Dar na.. aşa pare mai "jmecker".
În al doilea rând dacă nu cunoşti nu comenta. De ce să dai atâţi bani pe un BMW seria 5 când de banii aceştia iţi poţi tuna maşina exact cum vrei. Atunci chiar vei avea o satisfacţie deplină.
Băieţii din HSD pe lângă mulţi bani, au pus şi suflet în maşini. Deci, te rog să te abţii de la comentarii de genu ăsta.
Această maşină este deosebită (nu vorbesc doar de exterior). Ai văzut-o sau auzit-o măcar o dată pe stradă?
Dacă vrei un pont.. la anul loganul ajunge la 1.000 şi ceva de euro. Să-ţi cumperi 1.4.. nu cumva să faci o investiţie prea mare.
Poate ne mai auzim... după ce o să râdă multă lume de tine la semafor că demarezi ca o "ragalie".
O seara faină!
Shery

Anonim spunea...

Ideea era sa nu se "afirme" in oras cu ceea ce nu face si + ca ar fi multi altii cu masini mult prea tari care stau cuminti.Asta era ideea in mare

Anonim spunea...

nu prea stiu ce intelegi tu prin afirmare. din cate stiu nu prea s-a dat jos din masina sa le zica oamenilor ca e masina lui sau nu stiu daca s-a dat in spectacol. in mare parte ii stiu pe baieti si ei chiar sunt pasionati de domeniul auto iar ceea ce fac ei la masini fac doar din pasiune. si sincer cred ca il doare pe el in p.... de parerea ta despre masina.

Anonim spunea...

in caz ca nu stiai el este cel care a infiintat acest HSD, care este dedicat pasionatilor auto. baietii au castigat cateva cupe la concursul de 402 m de la vatra dornei. Sunt mai mult ca sigur ca nu cred ca si-a facut masina asa ca sa se afirme :)

Anonim spunea...

ok...tre sa fii destept tare sa faci o astfel de afirmatie..dar donsoru/donsoara care a comentat mai sus chiar mananca la c***t!ea/el nu are nicio treaba cu masinile ca sa-i zici de tunning etc..el/ea abia traverseaza strada pe propriile picioare.Bai frate, tu s**i la viata!Tin sa spun ca aceste cuvinte is spuse de-o fata si stiu ce inseamna sa fii pasionat de asa ceva!

Anonim spunea...

nu stiu ei ce e ala tuning astia nau bani nici de bicicleta lasai sa vb frumoasa masina acum cateva luni a fost a mea lasami si mie o adresa de facebook de-a noului proprietar al masini te rog

Trimiteți un comentariu